Laksecarpaccio m Wasabirogn
Den rå, optøede, laksefilet skæres i meget tynde skiver og anrettes på tallerken omkring en rucula salat*, drysses med lidt salt og sort kværnpeber, samt reven citronskal, dryppes med nøddeolie og pyntes med wasabirogn samt reven parmesan.
*Grovhakket rucola og bredblad-persille, kapers, ansjos og hvidløg samt lidt olivenolie blandes og smages til med citronsaften.
Kalvekotelet fra Milano
En skive (ca. 200 g.) kalvefilet med fedtkant og evt. ben olieres og krydres med salt og kværnpeber.
Brunes på en meget varm pande, tilsættes lidt smør og steger 2-3 minutter på hver side.
Lægges på et fad til senere ovnopvarmning med en skive parmaskinke, under grill.!
I stegefedtet sauteres hakket løg og pancetta-tern (Bacon) samt knust hvidløg, tilsættes hvidvin og gorgonzolaost samt piskefløde som koges til en jævn sauce.
Tilbehør
Rosenkål:
Pynes og blancheres, dampes møre i smør med s+p.
Små gulerødder:
Skrælles og steges i olivenolie m s+p.
Kejserhatte:
Kvartes og steges i smør m s+p.
Kartofler:
Skrælles og kvartes, skylles og tørres, vendes med olivenolie, krydres m s+p og bages 20-30 minutter i ovnen vendes efter 12 minutter.