Barbecue Skankben
Skank-benene, 2 til hver, olieres og krydres med salt og kværnpeber. Brunes i ovnen ved 240 grd. i 20-30 minutter, afkøles lidt. Pensles med ”Barbecue marinade” og brunes af, ved 180-200 grd.
Barbecue marinade
Farin, ketchup, paprika, cayenne, chili, eddike, honning, sort peber samt lidt olie blandes og tilsættes finthakket løg og hvidløg.
Coleslaw
Fintsnittet rødkål, hvidkål og strimlet gulerod, vendes i en dressing af:
2/3 mayonnaise og 1/3 cremefraiche smages til med citron, flormelis, salt og cayenne.
Bagt Kartoffel
Vaskes og bages på en rist i 45-50 minutter.
Kryddersmør
150 g smør røres lind og smages til med dijonsennep, citron, salt og peber, finthakket persille.
Profiteroles
100 smør, 2 dl vand, 125 g mel, 1 smule salt, 3 stk. æg, 1 knivspids bagepulver.
- Smelt smør i vand, tilsæt mel og bagepulver på én gang.
- Rør grundigt og tag gryden fra varmen. Tilsæt sammenrørt æg når massen er let afkølet. Bland grundigt.
- Med en ske: afsæt kugler på størrelse med en stor valnød på bagepapir
- Bages ved 200 g i ca. 15 min. Afkøles på rist
- Flæk profiterollerne halvt og fyld dem med vaniljeis/creme med smag efter ønske og giv varm chokoladesovs til.
Chokoladesauce
150 g bitter chokolade, 2 spsk. kakao, 2 dl piskefløde, 0,5 dl vand, 1 smule sukker.
Bring fløden i kog og tilsæt finthakket chokolade.
Rør kakao i og fortynd evt. med vand. Smag til med sukker.
Anret og hæld saucen over.