Brownies

Brownies

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 200 g mørk chokolade af god kvalitet
  • 150 g grofthakkede valnødder
  • 80 g sigtet kakaopulver
  • 65 g sigtet hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 350 g sukker
  • 4 store æg
  • Evt. creme fraiche eller vanilleis

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Beklæd en form (ca. 20 cm x 30 cm) med bagepapir.
  • Hak chokoladen fint.
  • Smelt smør og tag det af varmen.
  • Kom chokoladen i og rør til det er smeltet.
  • Hæld i en skål der kan indeholde hele dejen.
  • Tilsæt grofthakkede valnødder.
  • I en anden skål blandes kakao, hvedemel, bagepulver og sukker – rør det derefter i chokolade-/smørblandingen.
  • Rør æggene i et ad gangen og rør dem godt ind i dejen til den er silkeblød.
  • Hæld dejen i formen og bag den i ca. 25 min.
  • Serveres afkølet – gerne direkte fra køleskab med creme fraiche eller vanilleis.

Skriv et svar