Fin Mad 157

Sandwich med Pighvarfilet i en eksotisk salat.:

Sesam bolle:

50 g smør, 0,7 l lunken vand, salt, 50 g gær, ½ kg hvede- og ½ kg durummel – osv. (10 stk)

Salat:  romainesalat, ananas, mango, stjernefrugt, forårsløg, blegselleri, tomat,

Dressing:  olie med reven ingefær og limeskal + saft, chili, hvidløg og frisk ingefær samt frisk mynte.

Fisken fileteres og marineres med lidt olie s+p, skal først steges på en meget varm pande lige før serveringen.

Tallerkenanrettes……… og drysses med ristede pistaciekerner.

 

Sandwich m. Perlehønebryst i en grøn salat med gedeost.:

Fuldkornsbolle:  0,7 l lunken vand, 50 g gær, salt, ½ kg hvede- og ½ kg fuldkornsmel, ( 10 stk)

Salat 1:  små grønne babysalater blandes og skylles i rigeligt koldt vand.

Salat 2:  Avocado, asparges, rød peber, figen, , passionsfrugt samt bladpersille.

Dressing 1:  gedeostecreme blandet op med lidt knust hvidløg og rødløg.

Dressing 2:  mayonnaise smagt til med dijonsennep.

Perlehønebryst marineres og brunes på en pande ved middel varme og steges færdig 5 minutter i en varm ovn.

Tallerkenanrettes…….. og drysses med soltørrede tomater, ristede pinjekerner.

Skriv et svar