Sandwich med Pighvarfilet i en eksotisk salat.:
Sesam bolle:
50 g smør, 0,7 l lunken vand, salt, 50 g gær, ½ kg hvede- og ½ kg durummel – osv. (10 stk)
Salat: romainesalat, ananas, mango, stjernefrugt, forårsløg, blegselleri, tomat,
Dressing: olie med reven ingefær og limeskal + saft, chili, hvidløg og frisk ingefær samt frisk mynte.
Fisken fileteres og marineres med lidt olie s+p, skal først steges på en meget varm pande lige før serveringen.
Tallerkenanrettes……… og drysses med ristede pistaciekerner.
Sandwich m. Perlehønebryst i en grøn salat med gedeost.:
Fuldkornsbolle: 0,7 l lunken vand, 50 g gær, salt, ½ kg hvede- og ½ kg fuldkornsmel, ( 10 stk)
Salat 1: små grønne babysalater blandes og skylles i rigeligt koldt vand.
Salat 2: Avocado, asparges, rød peber, figen, , passionsfrugt samt bladpersille.
Dressing 1: gedeostecreme blandet op med lidt knust hvidløg og rødløg.
Dressing 2: mayonnaise smagt til med dijonsennep.
Perlehønebryst marineres og brunes på en pande ved middel varme og steges færdig 5 minutter i en varm ovn.
Tallerkenanrettes…….. og drysses med soltørrede tomater, ristede pinjekerner.