Fin Mad 297

Blæksprutte på Italiensk

En sprutte pr. prs. flækkes, deles i 4 (guruen viser) og ridses i harlekintern.

Et løg, 5 fed hvidløg og 2 chili grovhakkes,

Babyspinat skylles og drænes, cherrytomater halveres.

I en stor pande med olivenolie ristes sprutterne med lidt salt og peber, efter et par minutter tilsættes det hakkede løg/chili og sauteres videre endnu et par minutter.

Spinaten tilsættes og derefter tomaterne, til sat nu ½ dcl. hvidvin.

Kog et øjeblik og server i en dyb tallerken. – brød til!

 

Kanin i Vin med Perlekorn eller Perlelinser

Kaninen deles i. 2 forben, 2 lår i ½ og ryggen uden ribben i 6-8 stk.

Krydres med salt og peber bestøves med mel og brunes i en stor gryde med olie/smør.

Rodfrugter mm** renses og skæres i store tern og løg i tern tilsættes og ristes med.

En lille dåse hakket tomat el. puré, ½ l hvidvin og ½ l hønsebouillon tilsættes,
koges op.

250 g perlekorn/linser ( skyllet ) tilsættes og retten koges i ca. 20 minutter,
groft hakket persille vendes i.

Tilsæt evt. mere væske og smag til.

Skriv et svar