Fin Mad 290

Steak Salad from Down Under

Flank steak olieres og krydres grundigt og grilles på meget varm pande/grill, hviler og udskæres i skiver på tværs af fibrene.

Sweet potatoes skrælles og skives, fennikel, majs, rød + grøn peber skæres i passende stykker og grilles/steges hurtigt m olie, salt + peber.

Salat ingredienserne (radisio, frissée, forårsløg og tomater mm ) renses og deles i passende dele, anrettes på en tallerken uden om de grilledes grøntsager med kødskiverne ovenpå og til sidst saltristede cashewnødder skiver af stjernefrugt og china-rose-spirer samt dressing.

Dressing
Knust hvidløg, hakket chili, reven ingefær, granatæblesaft, passionskerner m saft samt fintsnittet løvstikke og olivenolie, s+p.

 

Brownies and Blondies

Brownie
250 g smør – 150 + 50 g mørk chokolade – 4 æg – 250 g sukker – 150 g mel – 3 sp.ske kakao – 200 g grovhakkede pekannødder.

Fremgangsmåde: Smelt smørret og 150 g chokol. i en gryde ved svag varme under omrøring og lad det køle af.
Pisk æg og sukker til en fast skum.
Bland mel, nødder og de 50 g mørk chokol. i æggeskummet og vend det smeltede smør/chokol. i

Blondie
250 g smør – 150 + 50 g hvid chokolade – 4 æg – 250 g sukker – 180 g mel
– 200 g grovhakkede afskallede mandler

Fremgangsmåde: Smelt smørret og 150 g chokol. i en gryde ved svag varme under omrøring og lad det køle af.
Pisk æg og sukker til en fast skum.
Bland mel, mandler og de 50 g chokol. i æggeskummet og vend det smeltede smør/chokol. i

Bagning: Fyldes i en smurt form, i max. 3 cm højde/dybde.
Bages ved 175 grd. i ca. 35 minutter.

Køles af, udskæres og serveres med vaniljeis eller creme.

Skriv et svar