Asparges
Hvide asp. skrælles fra hovedet og ned, koges/ dampes i en smule letsaltet vand med lidt hvidvin.
Som tilbehør
Dampes de med vand/vin og en god klat smør og hvid kværnpeber.
a la Pompadour
Kogte, varme med hollandaisesauce og knust sort peber.
a la Polonaise
Kogte, kolde med smørristede brødkrummer, hakket persille og hakkede hårdkogte æg.
a la Vinaigrette
Kogte, kolde med en dressing af: hvidvins/ estragoneddike, hakket persille, kørvel, purløg og kapers samt olie- s+p.
Polynesisk fiskegrilspid / tallerken.:
Forskellige fisk, i dag. tun, blue marlin, sværd og smørfisk skæres i passende stykker; ligesom frugt og grøntsager. I tern til spid og i skiver til tallerken….!!!
Alt vendes i en marinade af . hvidløg, chilly, lime, koriander og sesamolie.
Saltes og steges på en tør pande eller grill. Og anrettes på kokosris.?
Kokosris.: Af brune, upolerede ris.
Risene dampes i lidt olie og der tilsættes kokos vand el. mælk samt en let fiske el. hønsebouillon og risene koges møre i ca. 45 minutter.