Orientalsk aften
Opskrifter fra kogebøger
1. hold
Sushi.: Japan. Se side 8-9-10.
Kogning af risen! se side 6.
Der er tun og laksefilet, kinarejer og kammuslinger, agurk og kinaradise o.m.a.
Dybhavsrejer i tempuradej.: Japan. Se side 18-19.
Vi bruger en færdig dejmix og laver saucen med fantasi og opskrift i tanken.
2. hold
Grøntsagssuppe med svinekød?.: Kina. Se side 55- 56.
Krydret hønsekødsuppe.: ———-o—– 56- 57.
3. hold.
And med grøn karry.: Thailand. –o- 61.
Lam med rød karry.: ——-o——- 73.
Fiskesuppe m kokos.: ——–o——- 29.
Kog ris til! Se side 12
4. hold
Tamaringryde med vildtkød.: Indonesien — 36.
Kylling i chilly el. sumatra m.m..: ——–o——- 48-52.
Kog ris til ! se side 11- 13- 14- 18.
Stegte bananer og *kokosnødde creme.: —o—— 62- 63.
* thai side 113.
5. hold
Braiserede grøntsager.: Kina. Se side 26.
Stegte grøntsager.: ——-o——- 22.
Salatanretning.: ??????
Hver m/k sin ret… held og lykke.