Ristede Tigerrejer med chili og hvidløg.:
Rå haler fra kæmperejer ( 3-5 (4) pr prs.) flækkes halvt krydres med s+p og ristes hurtigt
i hed olivenolie, smør kommes ved samt finthakket skalotte-, hvidløg, chili og persille.
Anrettes med lidt frisk salat og evt. citron.
Hertil hvidt brød.
Kanin i Hvidvins- senneps- flødesauce: ( 5-6 pers.)
En til to kaniner ( 350-450 g. pr prs.) deles i passende stykker, krydres med salt og hvid peber, ristes let i en stegegryde med bacontern, hakket skalotteløg, hvidløg og frisk timian eller estragon. Når ingredienserne har fået lidt farve uden at branke, kommes ½ fl. hvidvin og 5 spsk. Dijonsennep samt ½ l piskefløde ved, koges op og stilles, med låg, i ovnen ved 220 g. i 40- 50 min.
Hertil kan serveres f.eks. kartoffel –gnocci , persille-pillekartofler, safranris eller lign.
I aften små hele råstegte kartofler med timian og/ eller safranris.