Nordsø KRABBESALAT med rogn
500 g kogt krabbekød smuldres let og blandes i en dressing af:
2½ dcl mayonnaise og 1 dcl creme fraiche tilsmagt med citronsaft og cayennepeber.
Anrettes på små salatblade og garneres med blancheret grønne asparges og halve cherrytomater samt krydderurter- (dild el.lign.) i dag ærteskud
Pyntes med caviar/ørredrog o.l. samt citron/lime.
Smørristet brød til!
Whiskey flamberet VILDSVINEFILET m vanilje og chili
Fileten (1 kg.) marineres i olie med vaniljekorn, knust hvidløg og tørret chili samt salt og kværnpeber.
Steges ovnen ved 225 grd i ca. 15-20 minutter, overhældes med whiskey og antændes, skal trække i minimum 10 minutter før udskæring.
Trancheres i 1-2 cm tykke skiver, anrettes og en skefuld sky kommes over kødet.
Sweet potatoes & Butternut græskar med Penuts
Græskar og kartofler skrælles med tyndskræller og skæres i tern (2×2 cm)
Sammen med et grovhakket løg og lidt jordnødder vendes alt i olivenolie med knust hvidløg, tørret timian, salt og peber.
Bages ved 200 grd i 12-15 minutter, til mørt.